2016
© Copyright 2013-2014 webseosites.eu Bajko M. Miklos PFA All rights reserved
Elsődleges cél a keresőrobotok tetszésének elnyerése , mert azok indexelésével kerülhetünk feljebb a találati listákon, így a weblap is látogatottabb lesz. Fontos, hogy a keresőrobotok kedveljék az oldalt a látogató azt a témát kapja amire rákeres, minőségű tartalmat kell elhelyezni az oldalon , különösen a főoldalon , a linkekben , és a címekben !
új seo megoldások : minőségi weboldal tartalom
Mobile barát webhely
Honlapkészítés során a keresőoptimalizálás a legfontosabb,hogy a weboldal megtalálható legyen minden keresőben. Amikor honlapot készít gondolja át , milyen szavakkal kereshetnek rá a felhasználók a webhelyére , és azt használja kulcsszónak a webhelyén .

Website visibility

Folyamatosan aktívan működünk olyan társoldalak után kutatva akik szivesen együttműködnek a jobb helyezés elérése érdekében. A keresőoptimalizálás a szakterületünk, weboldalaknak segítünk az optimalizálásban, ezeáltal előrébb kerülni a keresőkben.
Ezzel az eljárással a honlapon belüli lapokat külön-külön meg lehet jeleníteni a keresőkben más és más kulcsszavakra amit külön honlapnak néznek a bot-ok így növelve a látogatók, potenciális kliensek számát.
Minden weboldalnak szüksége van keresőoptimalizálásra, mert egy keresőoptimalizált weboldal dominálja az találati listát az adott kulcsszavakra,költséghatékony, így több jut esetleg marketingre. Ráadásul valódi látogatót,érdeklődőt hoz a keresőkből.

»Weboldal láthatóság«

A rengeteg munkánk gyümölcse beérni látszik, eredményeink kitunőek jó helyezéseket érve el a keresőkben. Sikerült egy olyan szintre 2 év alatt eljutni, egyetlen seo szakértővel, ami elérhetetlennek, lehetetlennek tünt és ime az álom valóra vált!

On site seo strategies

Mobile Optimization

Off site seo

Social Marketing

Oline Hotel Budepest Reservation
Solutii inteligente de business
Place your ad here : (100€/year, 10€/month)
3+1 Seo Service : (50€/month)
On site seo
Mobile Optimization
Off site seo
Social Marketing

Tegye a honlapját a Google 1 oldal találatai közé

On Site SEO
SEO vagyis a "search engine optimization" a keresőoptimalizáló szó rövidítése. Google-barát webhely létrehozásához olyan információt kell nyújtani a látogatóknak, amilyenre rá is keresnek ! Tapasztalatom szerint jó minőségű tartalmat kell elhelyezni az oldalon , különösen a főoldalon , a linkekben , és a címekben ! Ez a legfontosabb feladat. A honlapunk segítségével tudatjuk a világhálón, hogy mi is vagyunk, ezt megnyilváníthatjuk blog,fotoalbum,honlap,forum,webshop vagy akár sociális oldal kategória formájában. Természetesen a Seo kategóriában a saját honlap előre vitele sokkal nehezebb, mert hatványosan erősebb a konkurencia, hiszen mindeniknek ez a foglalkozásuk , mesterségük, hivatásuk a honlapok előrevitele a keresőkben. Ezért a legjobbak közé kerülni nagyon-nagyon nehéz. A legjobb seo honlapok elé kerülni szinte lehetetlen. Ennek a Sepsiszentgyörgyi honlapnak sikerült. Igyekszünk minél több igénynek, elvárásnak megfelelni. A korszakunk új trendjeinek figyelésével, újszerű irányelveknek eleget téve, egyedi megoldásokat használva fejlesszük magunkat. Egyedi megoldásunk segített az első oldalra kerülni. Igen honlapokat optimalizálunk, nem igérgetük, teljesítünk. Világszinten versenyben vagyunk a SEO kategoriában a legjobbakkal a "NAGYOKKAL"

Optimalizáljunk mobilra

Amikor weboldalt készítünk, már akkor szem elött kell tartani, hogy nélkülözhetetlen a mobil változat is, mert egyre többen böngészünk mobilon.
Hogyan készítsünk mobil weboldalt?
Elöször is egy új designt kell létrehozni a mobilokra tervezve. Ami azt jelenti, hogy minden "mobile device" eszközre figyelnünk kell, a képernyő arányaira igazodva. A asztali verzió nagyobb méretekben jelennek meg (esetünkbe fullhd/3d/hang efektusok) mobilon nem jeleníthetőek még meg mivel nagyméretű file-oknak kell betöltődniük ami időigényes esetenként nem is kompatibilis így nem is lehetséges.
A mobil oldalunk elkészítése után át kell irányítsuk a mobilról érkezőket erre a design-ra ezt a .htaccess filejunkba tehetjük meg.

Off site seo

...

Social Marketing

...

Akik minket választottak

Miért választott minket Románia legnagyobb business centere?
mert már optimalizálták más seo technikával sikertelenül
mi minden keresőben eredményessé tettük

Partnereink

Újszerű Seo Stratégiák

1 online látogató böngészi weboldalunkat
leoradioleoradio

Új seo technológia : minőségi weboldal tartalom

advertising